Body Attack

Som afveksling til min træning i pool, træner jeg i fitness sammen med mine studieveninder. Det er top fedt at have en vekslende træning, for fridykning giver ikke just en top god kondition eller en effektiv styrketræning.  Nogle siger man ikke behøver en god kondition eller styrketræning for at fridykke. Det skal man nødvendigvis heller ikke, men jeg kan mærke at jeg selv er blevet bedre efter jeg er kommet i bedre form. Jeg er ikke så træt efter mine dyk og jeg kan bedre holde mælkesyren ud på mine lange dyk. Derfor mixer jeg min træning så jeg får lavet lidt af hvert. Igår blev jeg hevet med til Body Attack som skulle vise sig at give sved på panden.

“BODYATTACK® indeholder simpel, men hård konditionstræning og styrketræning. Holdet er for dig som ønsker øget forbrænding, bedre kondition og større styrke, uden at skulle kæmpe med svære trin og kombinationer.
(Fitness DK)

Jeg var godt varmet igennem og måske en anelse kvæstet, for 2 timer forinden Body Attack havde jeg svunget jern og hofter i form af Body Pump og Zumba. Sidstnævnte er ikke noget jeg normalt går til, og var kun fordi det lå mellem timerne, Body Pump og Body Attack (jeg kan slet ikke svinge med mine hofter på den måde, men man skulle jo nødig blive kold)..
Jeg vidste ikke hvad Body Attack gik ud på, men jeg vidste at jeg ville få pulsen op, og at nogle af de andre fra træningscenteret havde fået kvalme af det, fordi det var så hårdt. Jeg forberedte mig på at det her skulle blive en “nærdøds-oplevelse”.

Tværtimod blev det en time med gang i den og gode kombinationer af trin og armsving. På de hold jeg normalt træner på, bevæger man sig ikke meget uden for sin egen lille matrikel, men det gjorde man her. Vi blev delt ind i hold og vi skulle “stå” overfor hinanden mens vi løb, og lavede øvelser. Vi skulle også løbe rundt i træningslokalet! På måde kommer man hinanden mere ved og får en følelse af at man træner sammen.

Af styrketræning var der et track til ben og balder, et track til arme og et track til mave. Da jeg netop havde trænet hård styrketræning i form af Body Pump forinden Body Attack var mine muskler lidt trætte og jeg kunne ikke gennemføre alle øvelser, men næsten!


 

 

Det får 5 ud af 5 stjerner – Jeg synes det er rigtig god træning. Endelig en træning hvor man ikke skal vente mellem hvert track, der er en glidende overgang mellem hvert track og man holder sig igang hele tiden. Jeg blev udfordret på både styrke og kondition, gennem sjove og nemme kombinationer af trin og armsving. Rigtig god afveksling til pooltræningen, med kondition og styrketræning i højsæde. Jeg følte mig underholdt og beskæftiget gennem 60 min hård træning og absolut ikke en “nærdøds-oplevelse” som jeg havde ventet.
Se en kort præsentationsvideo af Body Attack her